Alfredo Lorenzo

Alfredo Lorenzo mag zich officieel Nederlands Juniorenkampioen 2015 noemen in de categorie toneelgoochelen.

Alfredo Lorenzo komt zowel van moeders kant Margo Ronell, als van vaders kant Patrick Beautour uit een bekende internationale artiestenfamilie. Van moeders kant de Ronell familie en vaders kant de Beautour familie uit Frankrijk, waarvan de artiestengeneraties terug gaat tot de tijd van Napoleon.

Alle ooms en tantes opa’s en oma’s neven en nichten werkte en werken wereldwijd met circus en variétéacts. Zijn opa was de beroemde roofdieren dompteur Alfredo Beautour die ook de standin was van tarzan, als tarzan met roofdieren in beeld moest komen. Afredo Beautour is onderscheiden op het Circusfestival van Monte Carlo.

Alfredo Lorenzo is al vanaf zijn 5e begonnen en had al jong interesse in het artiestenvak. Zijn coach en grote voorbeeld is wereldkampioen Ger Copper. Alfredo Lorenzo is lid van de dutch magical society en de Nederlandse Magische Unie. Alfredo heeft les op de dutch school of magic.

Alfredo Lorenzo is 2e Nederlands kampioen goochelen voor junioren 2014 geworden, en 3e bij de open kampioenschappen van Vlaanderen 2014 internationaal bekroond. Alfredo’s droom is om op te treden in het bekende franse programma cabaret du monde, en net als zijn hele familie met zijn acts over heel de wereld op te treden.